Вартість популярних послуг найближчим часом змініться

В ПриватБанку такі зміни пояснили адаптацією вартості обслуговування до потреб бізнес-клієнтів, передає інформаційний портал GSMinfo. Крім того, для таких клієнтів з’явиться додаткова сплата за так зване нецільове користування. Наприклад, переказ коштів з одної картки на іншу, якщо справа стосується карток фізичних осіб.

ПриватБанк. Фото: YouTube, скрин
ПриватБанк. Фото: YouTube, скрин

Варто зазначити, що в першу чергу відбудуться такі зміни:

  • В три рази буде знижена вартість платежів на рахунки в інших фінансових установах;
  • Щомісячне обслуговування стане абсолютно безкоштовним (раніше за це брали окрему сплату);
  • Вартість банківських карток для бізнес-клієнтів знизять;
  • Бізнес-клієнти отримають нові послуги, серед яких будуть наступні – консьєрж-сервіс, а також сервіс персонального банкіру.

Нові правила почнуть діяти вже нові правила. Представники фінансової установи запевняють, що в разі, якщо клієнт не змінить тариф, то вже з початку квітня автоматично буде підключений план «Бізнес Старт», але пакет послуг можна буде змінити в будь-який час. Змінити тарифний план бізнес-клієнти зможуть через додаток «Приват24 для бізнесу». Важливо, що тарифи для ОСББ, комунальних лікарень та благодійних організацій залишаться на попередньому рівні, та не будуть змінюватися останнім часом, як запевнили в банку.

Між цим, експерти попереджають, що такі зміни на практиці будуть стосуватися користувачів одних з найдорожчих тарифів. Тобто, по факту інші клієнти змін на собі можуть навіть не відчути. Що стосується безкоштовного отримання карток, то зараз за це не треба платити на багатьох тарифах фінансової установи. Так що, якщо мова йде про підприємців, то їм настав час готуватися до змін в умовах обслуговування.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що Ощадбанк вже скоро проведе аукціон, на якому можна буде придбати унікальні автомобілі. З’явилися подробиці.

Також повідомлялося, що в Приваті змінилися правила поповнення карток через термінали. Стало відомо, що тепер зміниться для клієнтів.

Крім того, в додатку Приват24 з’явилися нові функції. Зазначається, що тепер ще більше послуг клієнти можуть отримати, не виходячи з дому.